Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
MIchal kalamalza Draki Życie (3840 niezalogowanych)

()
Początkujacy
To Wam troche zazdroszcze......ja nie mam takiego pocieszenia... Pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Izek78 napisał:
[q
uote]To Wam troche zazdroszcze......ja nie mam takiego pocieszenia... Pozdrawiam[/quote]
koniecznie musisz cos sobie znalezc (to pomaga)
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
I znajduje sobie roznego rodzaju zajecia...ale jak sam wiesz to nie to samo
Zgłoś wpis
1 Post
Damian Jojo
(Damian_nl)
Początkujacy
Iza napisala:
Tu czasami ciezko wyczuc czy kots przedstawia swoj swiatopoglad czy tylko "nabija sie" i prowokuje dla zxabawy...niektore osoby zaliczylam poprostu do trolli internetowych,ktore tylko szukaja okazji zeby sie klocic czy pouczac w jakim to wszyscy sa bledzie..oni wiedza lepiej...A musze ci przyznac,Czarny,ze czasami przedstawiasz swoj swiatopoglad w prowokacyjny sposob,wiec nie dziw sie ze slyszysz krytyke...Co do tego jaki jestes i historia twojej przeszlosc to mysle,ze masz racje...wiekszosc by Cie zaszufladkowala w jakichs tam kategoriach...Bo niestety,tacy jestesmy,my ludzie...oceniamy po pozorach,po przeszlosci,po tym,ze ktos nie zyje wg narzuconych mu hipokryzyjnych zasad....

Widzisz Czarny, Przystojniak czy Kolka jak tam chcesz, wydaje mi sie ze troche zbyt osobiscie podchodzisz do forum. Widze ze wjechalam Ci na ambicje skoro wspominasz na tym forum co sie stalo na innym forum(baby, kobiety). Co do tego jakie masz powodzenie u dziewczyn nie szczegolnie mnie to obchodzi bo nie obchodzi mnie twoje prywatne zycie tylko to jakie masz zdanie na dany temat. Moze mi powiesz jakie masz teraz slipy na sobie?....I nie wiem co tu ma do rzeczy Twoje iQ? Ja sie swoim nie chwale, chocby dlatego zeby powiedziec co mysle, a nie rozwiazac tu dzialania matematyczne. Nie myl wiedzy, inteligencji i dojrzalosci emocjonalnej. Po twoich postach na temat kobiet wywnioskowalam ze jestes niedojrzaly emocjonalnie w tej dziedzinie, nigdzie nie napisalam ze mysle ze glupi jestes. Wypowiedzialam sie tylko na temat kobiet itp bo po to chyba jest forum. Jak nie chcesz zeby oceniali to co piszesz to sie nie wypowiadaj!!!! A nie tylko ode mnie uslyszales krytyke wiec o co chodzi?
Dla sprostowania nigdzie nie napisalam ze jestem madra nigdy sie nie myle i jestem tolerancyjna(przypuszczam ze nie ma osoby 100% tolerancyjnej) Ja w jednych rzeczach jestem tolerancyjna w innych nie. Nikt nie jest idealny. Na pewno nie jestem tolerancyjna do facetow ktorzy jezdza bmw, chwala sie iQ, posiadaniem broni, adranalina,i chca szacunku nie okazujac go innym.szukaja sobie Dody a potem narzekaja jakie te kobiety sa glupie i na kase leca, oj biedaki ) Ja tu wchodze po to zeby sie wypowiedziec i uslyszec co inni maja do powiedzenia. Nie kazdy sie ze mna zgadza, lubi mnie ale nie widze tego jako jakis problem I nie probuje byc lepsza od innych czy madrzejsza, ty jednak chyba tak
Zgadzam sie z Iza co do troli internetowych i mysle ze ty nim jestes Nie gniewaj sie ale to ze chcesz zaczac nowy temat spoko, ale czym ty chcesz zaimponowac ?
Czarny pisze:
Na dodatek spotkałem dziś w sklepie swojego oficjalnego wroga kurwa jego mać. (przynajmnieji dowiedzialem się ze jest znowu w nl)
Czy że jestem pamietliwy i mściwy to kurwa źle??? On chce zaszkodzić mi, a nie wie co ja mam dla niego. I oboje nie wiemy co stanie się kiedy zjawimy sie pl. Dla skurwysynów nie ma litości!! Czyż nie si?

Chociaz musze przyznac ze rozkreciles to forum co sie jeszcze nikomu nie udalo, co mam nadzieje poprawi twoja samoocene i przestaniesz wywlekac brudy na forum i pozwolisz mi sie swobodnie wypowiadac? A jak masz jakies zale to nie uciekaj z czata jak tam jestem nastepnym razem tylko sie wygadaj
Zgłoś wpis
139 Postów
Kasia M
(Kika)
Stary wyjadacz
Weszlam na nicku chlopaka przez pomylke powyzszy post byl od KIKI
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Wiesz,Kika,mylisz sie i sama nie wiesz jak bardzo...bo ja nie zamierzam nikomu imponowac w zaden sposob...wyrazam swoja opinie czy odpowiadam na jakis argument na forum i tyle...Gdzie tu dopatrujesz sie checi zaimponowania to naprawde nie mam pojecia...I nie obrazaj nikogo,bo sama wyjdziesz na trolla internetowego(o ile nim juz nie jestes )...bez urazy...oczywiscie
Zgłoś wpis
139 Postów
Kasia M
(Kika)
Stary wyjadacz
Iza ja tylko przytoczylam twoje slowa zgadzajac sie z Tobo to byl post do Czarnego
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Masz racje...Przepraszam...za szybko chyba czytam
Zgłoś wpis
139 Postów
Kasia M
(Kika)
Stary wyjadacz
Nikogo nie obrazam a juz na pewno nie ciebie Iza. Tylko Czarny odpisuje do mnie na innych nickach , obraza mnie tylko dlatego ze wyrazilam swoje zdanie . A zaczelo sie na forum Kobiety gdzie byl Czarmixem
Pozdrawiam Iza ty co jak co ale masz zawsze spoko posty
Zgłoś wpis

()
Początkujacy

dzieki
Zgłoś wpis

Bliżej nas